Over Ons

Centraal in het Citylab Haarlem staan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Zeventien doelen om de wereld een betere plek te maken in 2030. Onze doelstelling is hoe we deze doelen kunnen omzetten op lokaal niveau, voor Haarlem en omgeving. Zo willen we werken aan een duurzame stad en natuurgebieden nabij de stad.

Authentiek Leiderschap

In Citylab Haarlem staat authentiek leiderschap centraal. Authentiek zijn is de continue zoektocht naar “de beste versie van jezelf in verbinding met de wereld”. Leiderschap is de rol die iedereen kan pakken om zich op zijn manier in te zetten voor een betere wereld. Professionals die authentiek leiderschap tonen kunnen zo de complexe maatschappelijke vraagstukken van vandaag oppakken. Creativiteit speelt hierin een bevrijdende, verbindende en inspirerende rol.

Onze Waarden

‘Van denken naar doen’ : hier wordt gewerkt aan advies en onderzoek, maar ook aan uitvoering, realisatie en evaluatie.

‘Pionieren’: je krijgt de ruimte om te experimenteren.

‘Social impact’: we richten ons op maatschappelijke -en actuele vraagstukken die hét verschil kunnen maken voor de stad.

‘Van en voor Haarlem’: voor inwoners, voor mensen die werkzaam zijn in Haarlem en voor ondernemers.

‘Triple Helix’: co-creatie van multidisciplinaire teams met studenten en professionals uit het onderwijs en onderzoek, overheid en bedrijfsleven.

Klop bij ons aan met vragen en initiatieven; we werken graag samen! Je kunt ons vinden in het gebouw “Onder de Toren” in de Waarderpolder.