Bevrijdingspop

Bevrijdingspop

Status

Ongoing

Team

Studenten: Danique Hop, Puck de Vries, Sam Beentjes, Daan Mahieu, Mads Jaspers

Leercoach: André van der Laan

Partner

Bevrijdingspop

Bevrijdingspop is het oudste bevrijdingsfestival van Nederland. Sinds enkele jaren bestaat het festival uit een Herdenkingsconcert op 4 mei en het festival op 5 mei in de Haarlemmerhout. Het festival is uitgegroeid tot een professioneel festival met circa 150.000 bezoekers per jaar. Met verschillende poppodia, een volwaardig Kinderfestival, een uitgebreide markt en diverse eet- en drinkgelegenheden is Bevrijdingspop Haarlem een begrip geworden.
Bevrijdingspop wordt georganiseerd door een groep vaste vrijwilligers, die zich het hele jaar inzetten voor het festival. De Stichting bestaat uit een bestuur van 4 personen, staf-coördinatoren met daaronder commissies waarin alle taken vertegenwoordigd zijn. Daarnaast zijn er rond en op 4 en 5 mei nog vele vrijwilligers die het festival ondersteunen.

Voor aankomend jaar wil Bevrijdingspop nieuwe vrijwilligers werven. Op wie moeten ze zich richten, wat zijn de kanalen, hoe moeten ze de vrijwilligers benaderen? Help ze met het opzetten van een wervingsactie.